paszteLLterasz

Miből lesz a cserebogár, avagy mi inspirál pelenkatorta készítés közben?

Egy valamiben már a legelején biztosak voltunk, hogy nem szeretnénk, ha a pelenkatortáink dekorációja kimerülne abban, hogy az egyes szinteket körbetekerjük egy szalaggal és mehet a dobozba.

Két dolgot tartottunk fontosnak. Egyrészt azt, hogy minden torta egyedi legyen. Amikor valaki pelenkatortát vesz tőlünk, biztosan a kérdéseink között szerepel, hogy kinek szánja és mit írjunk rá. A baba neve, születési dátuma, sokszor a szülők neve is helyet kap a tortákon. Bármit lehet kérni, bármit ráteszünk, de azért a zsúfoltságot nem árt kerülni.

Volt olyan, amikor valaki egy egész verset szeretett volna ráíratni a pelenkatortára. A teljes versike azonban nem tudott volna érvényesülni a tortán és esztétikai szempontból sem tudta azt hozni, amire rá mondtuk volna az áment. Végül egy ajándékkártya került a tortára, amin már a versike is a maga pompájában tudott tündökölni. Mindenre van megoldás, mindenre nyitottak vagyunk, de van amikor kompromisszumot kell kötni a végeredmény érdekében.szivmontazs.jpg

    fotó: larecetadelafelicidad.com             fotó: Szakály Fruzsina

A másik dolog, amit fontosnak tartunk, hogy a pelenkatorták stílusosak legyenek, és kövessék a legújabb trendeket is. Vannak ötletek, amik kútfőből pattannak ki, de inspirációs forrásként szolgálhat szinte bármi, akár egy szép menyasszonyi ruha, akár egy ehető torta, de olyan is előfordult már, hogy egy kirakatban látott ruhakollekció színei ihlettek meg. Nyitott szemmel járunk, szinte bármi visszaköszönhet a pelenkatortáinkról. Szívesen használjuk a csipkét, a pompom-ot, virágokat, de került már tortára bajusz és nyakkendő is. Szeretjük a pasztellszíneket, de a fekete-fehér összeállítású tortától sem riadunk vissza, mely stílusos és elegáns ajándék lehet keresztelőre, de akár egy esküvőre is.

1510536_426313754181444_1804700809_n    fotó: azentortam.hu                                    fotó:Szakály Fruzsina

Egy biztos, nem tudtak még tőlünk olyat kérni, amit ne tudtunk volna megvalósítani. Egész extrém példának említeném meg, hogy egyszer azzal kerestek meg minket, hogy a pelenkatorta valamelyik szintjére egy szögesdrót kerüljön. Hazudnék,  ha azt mondanám, hogy nem kerekedett el a szemünk. A meglepő kérés magyarázata nem más mint, hogy a baba apukája szögesdrótok forgalmazásával foglalkozik. Miután kicsodálkoztuk magukat, elmentünk az Obi-ba, vettünk drótot és meghajtogattuk. Sajnos akkoriban még nem dokumentáltuk a tortáinkat, higgyétek el, tényleg szögesdrót volt a tortán 😉

Aki szeretne igazán trendi és egyedi ajándékot adni várandós barátnőjének, húgának, nővérének, kolléganőjének, bárkinek, keressen meg minket, adjátok fel nekünk a leckét, vagy ötleteljünk együtt, addig gyúrjuk, formázzuk, amíg mindenki elégedett nem lesz!

Szeretettel: LL

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!